Nogen ville nok kalde mig for typen der har mange “jern i ilden”. Og det er nok heller ikke helt forkert.

Jeg elsker livet og gør mit bedste for at gribe dets chancer og inhalere alt det gode og samtidig gøre mit aller bedste for at være til stedet i nuet.

Jeg bliver motiveret at folk med mod, åbne arme og næstekærlighed. Og så er jeg ikke bange for at prøve nye ting. Jeg lever efter Pippis motto: “Det har jeg ikke prøvet, så det kan jeg sikkert godt finde ud af”. Og det har også ført til at jeg har fået lov til at prøve rigtig mange spændende arbejdsmæssige ting.

Jeg er uddannet indenfor marketing og international kommunikation. Har undervist børn og voksne i alt fra småbørnsmotorik til step og cardio. Fik lov som 22 årig at lave kostumer til Koldingerevyen og både inden og efter til utallige bands og events, åbnet et skønhedscenter i hjertet af København, haft mit eget firma i 10 år og lavet events, produceret alt fra tøj og tekstiler til cykler og andet boligudstyr. Jeg har arbejdet som model siden jeg var 15 og lavet børneteater i tivoli i årene inden jeg fik børn. Jeg har sunget i Madonna Jam band og lavet cirkus. Er uddannet reformer træner. Og så har jeg – som nok er det de fleste kender mig fra – lavet TV.

Det er mig, sådan da 🙂

Velkommen til min blog!