Turen til Dubai

Jeg har været til body-sds igen 😊

Og hvorfor går jeg så til body-sds….

Den kropsterapeutiske behandling, body sds, går for mig langt dybere end andre behandlinger jeg har prøvet. Jeg tror ofte jeg kan løse alt ved at tænke tingene igennem igen og igen. Men sandheden er, at jeg ofte ender med at min krop ikke altid er enig med mit hovede. Og jeg derved kan konkludere, at overtænkning ikke nødvendigvis fører til de rigtige beslutninger. For min krop har allerede givet mig svaret – hvis jeg altså lytter….

Derfor er det så vigtigt for mig at både min krop og mit hovede er indforstået med de beslutninger jeg tager her i livet. 

Jeg ved godt at der er mange beslutninger der kan tages ud fra tankernes evaluering. Men så er det ofte også tanker, og dermed beslutninger, der er i overensstemmelse med kroppens beslutninger og accept af valg. 

Hovedårsagen til at jeg er så fascineret af body-sds er netop, som jeg også har sagt mange gange efterhånden, at det forbinder mit hovede med min krop. 

At jeg mærker efter hvad “hele jeg” gerne vil og kan stå indenfor. 

For tiden er jeg inde i en lidt presset periode, med beslutninger og situationer som går ind i min sjæl og sætter spor. Og for at de spor ikke skal blive for dybe, bruger jeg Kim http://www.kimmaibom.dkMaibom, min body-sds behandler, til at få placeret det hele, så det ikke sætter sig som ar i min krop. 

Det er ingen hemmelighed at jeg lider af angst. Heldigvis på et plan hvor jeg ikke, normalt, påvirkes i mit daglige arbejdsliv eller hverdag. Men når jeg bliver presset sender min krop tydelige signaler. Det kan være signaler fra barndomsminder og oplevelser, hvor den reagere og sender “farer” signaler til min bevidsthed. Men det kan også være situation, hvor jeg har lært at blive “gode venner med min angst”, hvor min krop gør min bevidsthed opmærksom på, at jeg er gået over mine egne grænser og har glemt at lytte ordentligt – og helt – til mig selv. 

Så kan jeg næsten ikke undvære at komme ind til Kim, og få samlet hele mig, så de beslutninger og følelser jeg måtte reagere ud fra, er taget på baggrund af en fuld bevidsthed om, hvad jeg egentlig oprigtigt gerne vil og hvad der er godt for mig. 

Det er ikke sikkert at det virker for alle, men det er forsøget værd, hvis du er nysgerrig på behandlingsformer eller generelt føler at du gerne vil samle tankerne og følelserne, så dine beslutninger bliver taget ud fra “hele dig”. 

Uanset hvad, så går jeg glad herfra og sender god energi ud til Jer alle. 

Rigtig god dag. 

Varmeste hilsner 

Sara Maria 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen til Dubai