Mine rødder

Boost din fordøjelse

Jeg er virkelig dårlig til at huske at få spist regelmæssigt. Jeg kan let springe måltider over og kommer hurtig til at snacke lidt for meget, fordi jeg ikke har fået nok mad.

Grunden til at jeg laver dette indlæg er simpelthen fordi der er opstået en enestående mulighed, og jeg kan slet ikke få armene ned. Nederst kan du læse hvorfor jeg er ekstra begejstret i disse dage.

img_0607

Min kære smukke, skønne, dejlige og dygtige veninde Gitte Høj Jørgensen (www.gittehoej.dk) har skrevet bogen “Boost din fordøjelse på 21 dage”. Hun har skrevet den fordi, som hun fortæller, rigtig mange har vrøvl med fordøjelsen på den ene eller anden måde. Vi er bare rigtig dårlige til at stoppe op og reflektere over, om vores livsstil mon kan have en sammenhæng med, hvordan vi egentlig har det og hvordan vores energi i kroppen er.

Bogen er IKKE en mirakelkur eller et quick fix, men tager udgangspunkt i nogle helt simple og enkle principper. Vi skal leve mere enkelt for at vores fordøjelse fungerer, og for at vi dermed bedre kan optage de næringsstoffer som vi får fra maden vi spiser.

Bogen i sig selv indeholder en plan for 21 dage. Det er mega let at leve efter og handle efter. Og så giver det altså resultater. Ja, bevares du taber dig helt sikkert nogle kilo, men du oplever altså også mere ro og velvære i kroppen. Maven føles og synes fladere og oven i hatten en regelmæssig fordøjelse. Jeg har før levet 21 dage efter “Boost din fordøjelse” og kan virkelig godt anbefale det.

Alt dette er blandt andet en del af det foredrag som Gitte og jeg afholder sammen – Bevidste Valg.

500x0-jpeg

Bogen kan du købe for 100 kr på Gittes site.

Og så kommer vi til det som altså er super fedt i mine øjne. The Jock (https://www.butchers.dk/the-jock/) har sammen med Gitte sammensat en 21 dages pakke som indeholder følgende:

1 x olieshot pr. dag (en rutine jeg endnu ikke har formået at få ind i mit liv….)

21 x frokost

21 x aftensmad

42 x mellemmåltider/snacks

 

Morgenmaden skal du selv klare men i bogen finder du masser af fin inspiration til dette.

Det koster i alt 5.500 kr. og der er afhentning af mad mandage og torsdage.

Ring og bestil på 20826065 så du kan få din pakke når de begynder d.22. jan. – jeg har bestilt min og kan sket ikke vente. Både fordi jeg ikke skal tænke på at lave mad til mig selv i hele 3 uger, men også fordi jeg kender følelsen i kroppen efter 21 dage på “Boost din fordøjelse”.

Måske du også vil være med – så kan du godt glæde dig 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine rødder