Den røde løber maske

Black Friday

saramariam_130711_5_mediumdiva

Vi kan ikke rigtig komme udenom det – det er black friday og overalt vælter det ind med gode tilbud.

Jeg har prøvet at kigge lidt nærmere på de tilbud der er og delt dem op i kategorier – så er overblikket måske lidt nemmere at få. Så læs med og se om der er noget der kan friste dig – det hele er ganske simpelt og nemt, for det foregår alt sammen online, og det er jo netop der du befinder dig lige nu 🙂

Lad os starte med BØRNENE.

Har du, lige som jeg, børn der er draget af eventyr og elsker alt hvad der har med Disney at gøre. Så kan du i dag få 20% hos www.disneystore.dk

Hos www.ellos.dk hvor du kan få alt fra tøj og sko til legetøj, baby udstyr og fine ting til børneværelset kan du bruge masser af tid – og måske også finde noget til dig selv eller andre du vil forkæle. De har ikke en fast rabat men har til gengæld virkelig gode tilbud.

Ting til HAM

Skal manden, kæresten, din far, bror, onkel eller bare en god ven forkæles, så er der virkelig mange spændende tilbud. Men jeg har valgt 2 ud, som jeg selv vil benytte mig af.

  1. Jeg går meget op i bæredygtige materialer og gerne økologisk. Derfor er mit første bud også inde for den kategori. Super lækkert basic til manden der godt kan lide kvalitet tæt ind på huden. Tjek det ud på www.organicbasics.dk og brug rabatkoden ATBF2017 og få 25% rabat på dit køb.
  2. Har du en aktiv mand du skal give gave så kig ind forbi sport24 som har alt fra løb, håndbold, fodbold, outdoor, svømning, cykling, fitness etc. og de giver hele 30% på deres site. (og det gælder også til kvinder og børn)

Gaver der vil glæde HENDE

Mangler du tøj, sko og andre accessories tænker jeg at et godt sted at lede er hos www.boozt.com hvor de har 25-50% rabat på mere end 60.000 vare. Så mon ikke det er muligt at få brugt både tid og penge hvis du shopper amok og benytter dig af deres tilbud. Jeg er i hver fald overbevist om at du nok skal finde noget du kan bruge – til en rigtig god “Black Friday” rabat.

Mangler du noget til HJEMMET eller kender du nogle der gør

Hvis du, lige som jeg, ikke er særlig god til at få planlagt din hverdag fra start til slut – så er der nu hjælp at hente – endda med rabat i dagens anledning. Futureplanner giver nemlig 20% med rabatkode BLACKWEEKEND. Jeg skal selv have købt en “family planner”, det tror jeg nemlig alle i hustanden vil være rigtig glad for 🙂

Hos Moodings kan du få ret lækre sager til hjemme. De har en enkelt og fin stil, hvor man kan finde noget til de fleste – og med sikkerhed også til sig selv. Der er 25% at hente med rabatkoden BD25.

Forkæl din HUND eller KAT

Hos Olivers er det alverdens muligheder for at forkæle hjemmets hund eller kat. Du spare hele 25% på hele sortimentet og kan handle online helt ind til kl 24.

MED ØNSKET OM EN RIGTIG GOD SHOPPEDAG DERUDE OG GOD WEEKEND 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den røde løber maske