Namaste

Den røde løber maske

ja det bliver den altså kaldt. Og derfor måtte jeg også prøve den.

img_8172

Jeg er vild med masker og ligger dem helst et par gange om ugen. Det kan være alle former for masker, afhængig af hvad jeg føler min hud har brug for. Jeg går meget op i hudpleje og har mange forskellige masker. Alt fra engangsmasker med forskellige ingredienser og virkninger til fugtmaske, peeling, anti age og dybderens. Men da jeg var på GlowCamp med Ole Henriksen fik jeg øje på denne 3 trins maske, Power Peel. En form for hjemmespa på en ny måde for mig.

img_9001

Første maske er en mandel skrub som påføres på afrenset hud i cirkelbevægelser. Den dufter en det lækreste marcipan, og man kan ikke undgå at få lyst til noget sødt når den påføres. Den er lidt grov men det fugtgivende i den beroliger samtidig huden. Efter 2 minutter skal den skylles af. Jeg kan anbefale at bruge et lille håndklæde der er fugtet til at fjerne den. Blot for at sikre der ikke kommer korn i øjenene men også for at få det hele væk så der ikke sidder rester til step nr. 2.

 

img_9008

Næste step er nemlig en lemon peel. Den kan godt prikke lidt i huden, men på den der måde hvor man kan mærke at den arbejder og det faktisk føles som en rigtig god ting. Den dufter dejlig frisk og skal blive på huden i 2 minutter. Den skal dog ikke renses af. For efter 2 minutter påføres maske nr 3 ovenpå maske nr 2.

img_9012

img_9013

Den sidste maske i mit lille hjemmespa er en beroligende og fugtgivende maske med kamille. Den er hvid og ligges ovenpå den gennemsigtige lemon peel. Det føles rart at påføre den for man kan med det samme mærke at huden begynder at slappe af efter den prikkende fornemmelse med lemon peelen. Den 3. maske skal blive på i ca 10-15 min. Og jeg vil igen anbefale at afrense med et vådt håndklæde (eller vaskeklud) for at fjerne den skånsomt og sikre at der ikke er rester tilbage.

img_9026

img_9017

Min hud så lidt rød ud lige efter masken og jeg blev faktisk lidt bange for om det ville være sådan længe – jeg skulle menlig ud af døren lidt efter og havde jo fået afvide at dette var “den røde løber maske” så jeg havde nok forestillet mig noget andet. MEN….. 10 min efter var min hud babyblød og virkelig fin med masser af naturlig glød. Jeg havde inden følt mig lidt fedtet i panden og ved hagen, men det var som forsvundet.

Maskens 3 trins ide er super fin, fordi man virkelig får følelsen af hjemmespa og forkælelse – så har man ikke lige råd til en ansigtbehandling så er denne maske et rigtig godt alternativ. Og hvis man samtidig bruger tid på at afrense sin hud med en olierens inden, så kan man, som jeg gjorde, give sig selv en lille ansigts massage med olierensen inden masken påføres. Og efterfølgende pleje huden med både serum, øjencreme og en god ansigtscreme eller olie.

img_8350

Masken får uden tvivl top karakter og jeg glæder mig allerede til min hud skal forkæles med den igen. Det betyder også at jeg har føjet endnu en maske til min maskekollektion og der er ingen tvivl om at den skal ind i de faste maske rutiner.

Hvis du ikke har prøvet den så har du noget at glæde dig til 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Namaste