Mine løbe gadgets

Namaste

img_9145Yoga har ikke altid været noget for mig. Tværdimod. Engang for 15 år siden, når jeg ind imellem sneg mig ind til en Yoga time, så sove jeg igennem hele timen. Altså sådan rigtig sov. Og instruktøren kom over og vækkede mig mens de andre pakkede deres ting sammen…. Det var pinligt, og efter nogle gange tænkte jeg at Yoga nok ikke var noget for mig.

FOR MANGE TANKER

Jeg tror jeg havde for meget i mit hovedet. Havde for travlt og ikke overskud til fordybelse indeni mig selv. Ikke på Yoga måden i hvert fald. Men tingene har ændret sig og en dag følte jeg at det var tiden til at drage længere ind i mit eget sind og få styr på tanker og egentlig bare trækkevejret og mærke kroppen – være tilstede i NUET.

Heldigvis mødte jeg en sød fyr som gik meget op i Yoga. Han tog mig med til nogle timer og han hjalp mig med at åbne op for yogaens fine verden.

Jeg faldt ikke for yogaen med det samme, men jeg kunne mærke at jeg blev nysgerrig. Det fik mig til at lede efter steder hvor jeg følte jeg kunne være til stede, mærke og finde instruktører der kunne holde mit fokus i nuet. Og efter et par år landende jeg lige der hvor energien, stemningen, lydende, undervisningen og nærheden rammer mig og lader mig fokusere.

img_9140

MIT YOGA

Yogaen er noget særligt. Til daglig løber vi rundt og har så pokkers travlt. Jeg er tit i fremtiden eller i fortiden med mine tanker. Vi skal hele tiden tage stilling til ting uden af have tid til egentlig at mærke. Yogaen giver mig muligheden for blot at være tilstede her og nu – being present.

I morges var jeg til yoga. Min yndlings fredags time – Astanga inspired – en blading af øvelser i et flow men stadig plads til at være i positionerne længe nok til at fordybe sig og bevare fokus på vejrtrækningen.

Efter jeg lavede programmet “Min fede træner”, hvor jeg flere måneder i træk havde haft fokus på alt det ydre, og dyrket cardio træning for at tabe mig hurtigst muligt, havde jeg er voldsomt behov for at komme ned og mærke min krop. Ikke fokusere på det ydre, men mærke mig. Hvordan jeg havde det. Hvordan jeg kunne finde tilbage til mig og mit fokus på det indre. Jeg kastede mig over 2 måneder med 5 timers yoga om ugen og er så dybt taknemmelig for hvad det gav mig.

Jeg har den sidste tid været et sted hvor jeg har skulle mærke efter, sådan rigtigt. Tage stilling til vigtige ting i livet. Og yogaen hjælper mig med at blive i nuet. Være lige der hvor smerten, glæden, begejstringen, sorgen, grinet, smilet og alt hvad der bevæger sig indeni os er.

Det er ikke fordi jeg siger at yoga er vejen til at finde ind til sig selv. Men hvis du, lige som jeg, har prøvet yogaen før men ikke rigtig syntes det var dig, så kan det være at du er klar nu. Måske du skulle give det en chance.

Jeg er i hvert fald blevet så glad for det, at jeg skal bruge noget af 2018 på at uddanne mig – fordi de værdier jeg finder i yogaens verden er så fine og rene. Det glæder jeg mig til – og jeg lover at dele rejsen med Jer.

NAMASTE <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine løbe gadgets