Mit møde med Ole Henriksen

Mine løbe gadgets

Jeg er ikke den store gadget type i forhold til løb. Men jeg må også indrømme at jeg er kommet i nærheden af nogle gadgets som jeg nu er blevet stor tilhænger af og som jeg virkelig kan anbefale.

Jeg ved ikke med dig, men når jeg løber skal jeg helst have musik. Jeg bliver motiveret af musik når jeg dyrker sport og variationen i mit løbetempo bliver løftet af rytmen i musikken. I lang tid har jeg løbet med det standard headset der følger med min iphone. Det gør jeg ikke længere. Og det er sagt med stor glæde. For jeg er gået hen og blevet virkelig glad for Beats headset – og ja det kan både bruges som lyd og til at tale i. Den måde de sidder i øret og lyden fra dem er genial – og så vejer de næsten igenting. Så hvis du står og mangler nyt udstyr til at høre musik på dine løbeture kan jeg i den grad anbefale disse.

img_7722

Ja hvad så mere…… jo. Jeg har haft forskellige løbeure og må indrømme at jeg aldrig rigtig er faldet for nogle af dem. Jeg har brugt dem kortvarigt og så har jeg ikke syntes at det var interessant mere. Og måske er det fordi jeg er iphone fan, at jeg har det sådan. Men da jeg fik lov at låne et Applewatch skete der noget. Og jeg skal ikke tale dårligt om nogle andre løbe-ure, for det er jo en smag sag og de kan allesammen en masse spændende ting. Jeg er bare stor tilhænger af mit Applewatch som jeg slet ikke kan undvære på min løbetur mere. Hvis du er usikker på om et løbe-ur er noget for dig, så lån et inden du investere. Det var i hvert fald rart for mig at prøve uret inden jeg endelig besluttede mig. Faktisk er det geniale ved blandt andet Applewatch, at det jo kan bruges til SÅ meget andet end et løbeur.

Jeg er blandt andet fan af at uret minder mig om når det er tid til at stå op, hvis jeg har været stillesiddende for længe. Den minder mig også om at jeg skal bruge tid på at stoppe op og lave dybe vejrtrækninger, når den vurdere at min puls har brug for at jeg ilter bedre. Det gir mig mulighed for (i perioder hvor jeg er oplagt til det) at konkurrere med mig selv men jeg kan også joine et selvvalgt netværk af mine venner.

Og så kan man svømme med det, og selvfølgelig bade med det. Det lyder måske underligt at jeg fremhæver det. Men funktionen gør at man er fri for at tælle baner og den samtidig tæller kalorie forbrændingen. I like it.

img_1386

Den sidste gadget er min usynlige løbemakker SHFT. Jeg kan aller bedst lide at løbe med Gitte Høj – og selvfølgelig også andre gode løbemakkere. Men denne fede gadget gør det muligt for mig at have en coach med mig hvis Gitte ikke har tid, eller hvis jeg er på ferie og har brug for vejledning eller et spark bagi i forhold til at opretteholde et ønskede mål.

Denne særlige løbecoach er simpel og effektiv. Den analysere dit løb ved at lave en test til at starte med. Den vurdere hvad du skal forbedre ud fra det mål du har sat. Om det er tiden din fod er på jorden, det afsæt, din kropsposition mv.  Og så guider den dig under dit løb så du kan justere ind undervejs. Så en løbecoach der blot er i øret og som via de to chips kan analysere dit løb. Man kan bruge den hver gang man løber eller når man har brug for lidt ekstra vejledning og tilretning.

skaermbillede-2017-11-02-kl-22-23-13

Men ellers handler det jo bare om at komme ud. Med eller uden gadgets. Rigtig god tur 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit møde med Ole Henriksen