Løbetips og tanker

Mit møde med Ole Henriksen

Hvem elsker ikke Ole Henriksen?

Han er fuld af energi, evig positiv og glad helt ind i sjælen. Han har valgt at leve et liv hvor glæde og taknemmelighed er noget af det vigtigste for ham.

Han værdsætter livet og vil gerne leve det – med et smil på læben og en næstekærlighed som vi andre soler os i. Og så lever han endda af hans passion, som kommer lige fra hjertet.

img_7172

Han er manden der mener at livet er som en rutchebane, og at man skal huske at omfavne netop det. For når det går ned ad bakke finder man en løsning, gir den ekstra gas, og så kommer man op igen.

Han er manden der siger JA til livet. Og har bevidst valgt at sprede glæde for at give sig selv og andre positiv energi.

Jeg har altid været fascineret at Ole Henriksen. Men jeg har aldrig rigtig brugt hans produkter. Jeg går meget op i økologi, bæredygtighed og vores miljø – ikke kun i hudpleje men generelt, og Oles ellers lækre farvestrålende univers har derfor ikke været mit foretrukne.

Men jeg blev nysgerring, da jeg hørte om Oles GLOWCAMP. 3 dage i Oles selskab, med lækker mad, yoga, ansigtbehandling, afslapning, forkælelse og opdagelse. Det lød som en drøm – og det viste det sig også at være.

ole-sara_mg_0760

En GLOWCAMP er ikke bare en hvilken som helst camp. Det er et forkælelseunivers, hvor Ole Henriksens selskab får en til at føle sig helt særlig. Hans sans for omsorg, dedikation til det han fortæller om og interesserer sig for, den måde han gør sig umage, når han skal fortælle, så alle forstår hans drøm og vision. Hans grin, hans energi og hele hans sprudlende nærværende væsen gør at man er tilstede, lige der i øjeblikket.

img_7222

Med de ord tænker jeg, at I nok har regnet ud, at jeg havde nogle helt vidunderlige dage. Under opholdet fik jeg også æren af at have tid, helt alene, med Ole Henriksen. Jeg havde planlagt et lille interview. Men inden jeg fik sagt et ord, havde Ole tryllebundet mig i alle hans fine rosende ord. For er der noget Ole Henriksen er god til, så er det at finde det positive i alt og hos alle. Kærligt havde han lagt mærke til alle de kvaliteter, han syntes jeg stod for – og dem syntes han jeg skulle vide han havde set. Heldigvis fik jeg vendt det hele lidt rundt og rost ham for alle de ting, jeg både vidste før, men så sandelig igen havde fået bekræftet, omkring ham. Og jeg er stor fan!

Ikke kun fordi han udstråler og indeholder alt det ovennævnte. Men også fordi han passer på sig selv. Han plejer sin hud, bevares, men han plejer også helheden. Ole har balance. Han dyrker stilheden og yogaen, han styrker sin krop og kondition, han sørger for at tage bevidste valg (som jeg jo elsker) og fylder sin krop med det den har aller mest brug for, for at kunne yde sit optimale. Ole elsker selskab, og bruger meget af tiden på at fylde livet med glæde. De kvaliteter er beundringsværdige i en sådan grad, at jeg ikke vil undvære, at tage lidt af det med hjem i min kuffert.

 

img_7276

Måske allerede en filosofi han brugte som helt ung.

Da Ole var ung og ny i branchen blev han ofte afvist. Det var ikke så normalt at en ung mand ville være i skønhedsbranchen, og på spa klinikker var det ikke altid set passende, at en mand skulle være i et rum med let afklædte kvinder. Men det holdte ikke Ole tilbage. Han banede sig vejen frem selv, lavede sine egne produkter om morgenen og behandlede sine kunder i dem i løbet af dagen. Ind til den dag hvor flere spurgte ham, om han ikke kunne lave noget ekstra produkter til dem, så de kunne behandle sig selv derhjemme også. Det ønske ville han selvfølgelig gerne imødekomme. For hvis der er noget Ole Henriksen er god til – så er det at forkæle andre og give dem hans opmærksomhed.

Og med viljestyrke, lyst og en drøm der skulle udleves, har han nu skabt et univers af produkter, som jeg fik æren af at afprøve. Men inden jeg gik igang, fik jeg en meget passioneret gennemgang af produkterne, som Ole Henriksen selv havde valgt til mig.

Jeg fik spurgt ham om bæredygtighed, økologi og naturlige ingredienser og glædede mig til at prøve produkterne.

ole-henriksen-power-peel-6-pak-1

(husk at uanset hvilke produkt du bruger kan du altid aflevere tomme bøtter, flakoner og tuber i særlige bokse bla. i Matas – det er vigtigt for vores miljø)

 

Glæder mig mest af alt til at prøve “Power peel”.

Den mest populære maske på salonen, som har vundet 5 awards og kaldes den røde løber maske. Den har jeg fået med hjem og skal prøve. Det glæder jeg mig til. For selv om jeg skal vænne mig til det farverige duftende univers, så har jeg altid været glad for masker – og med den status i ryggen, satser jeg på at der sker underværker.

Om der gør, skal jeg nok fortælle Jer, når jeg i næste uge ligger videoen op med mine rense ritualer i Ole Henriksens univers, forklaring om mine produkter og samtidig prøver masken.

Ind til da kan I jo tjekke Ole Henriksens sortiment ud på enten Matas eller Magasin.

Og som Ole siger: “A happy face, is a beautiful face” – så spred smilet derude og nyd dagen 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbetips og tanker